Laat ons jou op weg helpen

Ik ben Victor de Vries

Voel je je futloos? Ben je ontevreden over je lichaam? Merk je dat je compleet buiten adem bent wanneer je even de trap op rent om je autosleutels te pakken? Wil je graag aan jezelf werken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Fit4Life Coaching geeft jou een steuntje in de rug en biedt de kans om meer energie te hebben, jezelf fitter te voelen en wat kilo’s kwijt te raken. Of juist enkele kilo’s spiermassa toe te voegen! Gewichtsconsulent, personal trainer en lifestyle coach Victor de Vries combineert zijn ervaring en enthousiasme met een breed kennisniveau over het menselijk lichaam.

Victor is gepassioneerd over het helpen van mensen die gezondheidsdoelen willen behalen. Het liefst helpt hij de hele wereld om deze doelen te behalen! Het behalen van doelen begint met een duidelijk en gericht plan van aanpak. In combinatie met zorgvuldige begeleiding helpt Fit4Life Coaching jouw leefstijl naar een hoger niveau te tillen. Naast begeleiding in voeding en fitness wordt ook gekeken naar jouw complete leefstijl. Samen met jou stellen we een gericht plan op. Een plan dat bij je past. Al snel zul je merken dat je fitter, gezonder, sterker en energieker wordt. Dit zijn duurzame en blijvende resultaten, dankzij een betere leefstijl, beweging en gezonde voeding.

Meer over ons
Kunnen we je helpen?

Neem contact op met Fit4Life Coaching voor advies op maat.

BellenMailen
Onze diensten

Op deze manier helpen wij jou op weg

Online coaching

Uitgebreide intake

Persoonlijk voedings- en trainingsschema

Toegang tot de handige fitnessapp

12 weken online begeleiding

Pakket bekijken

Lifestyle coaching

Uitgebreide intake

Werken aan duurzame gedragsverandering

Toegang de handige fitnessapp

12 weken persoonlijke begeleiding

Pakket bekijken

Personal training (60 minuten)

Uitgebreide intake

Uitgebreide fitness assessment

Persoonlijk trainingsschema

Persoonlijke begeleiding

Pakket bekijken

Duo training

Uitgebreide intake en fitness assessment

Persoonlijk trainingsschema

Persoonlijke begeleiding

Train met z'n tweeën en verdeel de kosten

Pakket bekijken

Personal Training (30 minuten)

Uitgebreide intake en fitness assessment

Persoonlijk trainingsschema

Persoonlijke begeleiding

Evenveel resultaat als in 60 minuten

Pakket bekijken

Small-Group personal Training

Uitgebreide intake en fitness assessment

Persoonlijke begeleiding

Ruimte voor individuele doelen

Trainen in groepsverband

Pakket bekijken
Hoe gaan we te werk

Van intake tot resultaat

Tijdens je intake wordt gekeken wat je doelen zijn, wie je bent, wat je kunt doen en hoe je leven er uit ziet. Waar kunnen verbeteringen worden gemaakt, hoeveel energie ben je bereid in je lichaam te steken? Zodra Fit4Life Coaching samen met jou een doelgericht plan heeft ontwikkeld, gaan we aan de slag. Door dagelijks bezig te zijn met je voedingspatroon, lichaamsbeweging en het uitbannen van slechte gewoonten zul je al snel resultaten merken. Vervolgens is het van groot belang om hard door te werken en door te zetten. Je wilt per slot van rekening fitter worden én fit blijven.

Bekijk werkwijze
Jouw progressie in beeld

WEES GERUST TROTS OP JEZELF EN JE RESULTATEN

Reviews

Wat vertellen klanten over ons?

Meer reviews

Vakkundige training met topresultaat

31 oktober 2022

Afgelopen voorjaar gestart met de duo training vanuit een situatie waarin ik mentaal en fysiek niet fit was en ook heel wat kilo’s te zwaar. De combinatie van een motiverende en vakkundige training, gezond eten en meer bewegen (wandelen en fietsen) heeft me gebracht waar ik nu na ruim een half jaar sta. Mentaal weer lekker in mijn vel, bijna geen rugklachten meer vanwege goede ‘core’ trainingen en last but not least ben ik ruim 25 kilo afgevallen.

Naast de trainingen zijn ook de evaluatiemomenten en de korte gesprekjes tussendoor motiverend om door te gaan en relativerend. Als het een dag of een week even niet lukt gaan we morgen of volgende week weer met frisse moed verder. Kortom: heel tevreden en een aanrader!

Arjan Lindhout