Duo training

Sneller met zijn tweeën

Trainen met een personal trainer is bijzonder effectief. Ben je op zoek naar een voordelige manier van trainen die net zo goed werkt als een personal training? Met Duo Training is dit mogelijk!

Het Duo Training pakket van Fit4Life Coaching is een stuk voordeliger dan het Personal Training pakket, maar heeft dezelfde werkwijze. Dat is gezelliger en goedkoper. Bovendien heb je een extra motivatie om het vol te houden. Je wilt je partner immers niet teleurstellen. Door met een persoonlijk trainingsschema te werken, dat voor beide individuen aansluit bij de doelstelling, werk je samen aan je gezondheid! Heb jij interesse in Duo Training, maar heb je geen eigen trainingsmaatje? Vraag dan bij Fit4Life Coaching naar de mogelijkheden. Misschien is er nog iemand die op zoek is naar een trainingsmaatje en kunnen we jullie aan elkaar koppelen. Sporten bij Fit4Life Coaching gebeurt altijd in een prettige omgeving. Zo sport je altijd in een luxe en mooie privé trainingsruimte met je persoonlijke coach.

Mogelijkheden

Je kunt kiezen om één, twee of drie keer per week te trainen met een personal trainer. Een training duurt 60 minuten. Een abonnement sluit je af voor minimaal 6 maanden. Je krijgt hierbij:

Persoonlijke begeleiding voor twee personen
Persoonlijk trainingsschema
Handige coaching app met oefeningen voor thuis
Sporten in een mooie privé trainingsruimte
Intake inplannen
Dit zijn ze dan

De tarieven

Één keer per week
€120,- per maand

Intake inplannen

Twee keer per week
€240,- per maand

Intake inplannen

Drie keer per week
€340,- per maand

bespaart maandelijks €20,-

Intake inplannen
Reviews

Wat vertellen klanten over ons?

Meer reviews

Super tevreden 🙌🏻

Rated 5 out of 5
26 november 2021

Van altijd een excuus zoeken om niet te hoeven sporten naar inmiddels 3x per week personal training bij Fit4Life Coaching. En dan ook nog balen als er een training niet door kan gaan… Ik herken mezelf niet meer terug haha. Dankzij Victor’s persoonlijke en professionele begeleiding heb ik eindelijk een manier gevonden die voor mij werkt. Ik ga nooit met tegenzin naar een training, en – nog veel belangrijker – ik merk dat ik gedurende de dag veel meer energie heb en dat mijn conditie vooruit gaat. Super fijn. Wat mij betreft de investering dubbel en dwars waard.

Anne-Monique