Duo training

Sneller met zijn tweeën

Trainen met een personal trainer is bijzonder effectief. Ben je op zoek naar een voordelige manier van trainen die net zo goed werkt als een personal training? Met Duo Training is dit mogelijk!

Het Duo Training pakket van Fit4Life Coaching is een stuk voordeliger dan het Personal Training pakket, maar heeft dezelfde werkwijze. Dat is gezelliger en goedkoper. Bovendien heb je een extra motivatie om het vol te houden. Je wilt je partner immers niet teleurstellen. Door met een persoonlijk trainingsschema te werken, dat voor beide individuen aansluit bij de doelstelling, werk je samen aan je gezondheid! Heb jij interesse in Duo Training, maar heb je geen eigen trainingsmaatje? Vraag dan bij Fit4Life Coaching naar de mogelijkheden. Misschien is er nog iemand die op zoek is naar een trainingsmaatje en kunnen we jullie aan elkaar koppelen. Sporten bij Fit4Life Coaching gebeurt altijd in een prettige omgeving. Zo sport je altijd in een luxe en mooie privé trainingsruimte met je persoonlijke coach.

Mogelijkheden

Je kunt kiezen om één, twee of drie keer per week te trainen met een personal trainer. Een training duurt 60 minuten. Je krijgt hierbij:

Persoonlijke begeleiding voor twee personen
Persoonlijk trainingsschema
Handige coaching app met oefeningen voor thuis
Sporten in een mooie privé trainingsruimte
Sport 1 tot 3 keer per week

Tarieven vanaf

€126,- per maand
Intake inplannen
Reviews

Wat vertellen klanten over ons?

Meer reviews

Coaching met 100% resultaat

Rated 5,0 out of 5
22 september 2023

zo’n 7 maanden geleden kwam ik met Fit4life in contact omdat ik bepaalde doelen had, dit heb ik met Victor overlegd en gingen we samen aan de slag om het doel te behalen, in 7 maanden tijd ben ik met doel om aan te komen in spiermassa en gewicht van 76 naar 81 kilo gegaan, mede door het strakke training en voedingsschema is mijn doel behaald en daar ben ik Fit4life erg dankbaar voor, ook tussentijdse metingen en adviezen van Victor gaven mij extra motivatie om door te knallen! al met al zeker de 5 sterren waard en zal ik dit zeker mensen met een doel aanraden!

Martijn Padmos