Duo training

Sneller met zijn tweeën

Trainen met een personal trainer is bijzonder effectief. Ben je op zoek naar een voordelige manier van trainen die net zo goed werkt als een personal training? Met Duo Training is dit mogelijk!

Het Duo Training pakket van Fit4Life Coaching is een stuk voordeliger dan het Personal Training pakket, maar heeft dezelfde werkwijze. Dat is gezelliger en goedkoper. Bovendien heb je een extra motivatie om het vol te houden. Je wilt je partner immers niet teleurstellen. Door met een persoonlijk trainingsschema te werken, dat voor beide individuen aansluit bij de doelstelling, werk je samen aan je gezondheid! Heb jij interesse in Duo Training, maar heb je geen eigen trainingsmaatje? Vraag dan bij Fit4Life Coaching naar de mogelijkheden. Misschien is er nog iemand die op zoek is naar een trainingsmaatje en kunnen we jullie aan elkaar koppelen. Sporten bij Fit4Life Coaching gebeurt altijd in een prettige omgeving. Zo sport je altijd in een luxe en mooie privé trainingsruimte met je persoonlijke coach.

Mogelijkheden

Je kunt kiezen om één, twee of drie keer per week te trainen met een personal trainer. Een training duurt 60 minuten. Je krijgt hierbij:

Persoonlijke begeleiding voor twee personen
Persoonlijk trainingsschema
Handige coaching app met oefeningen voor thuis
Sporten in een mooie privé trainingsruimte
Sport 1 tot 3 keer per week

Tarieven vanaf

€126,- per maand
Intake inplannen
Reviews

Wat vertellen klanten over ons?

Meer reviews

Vakkundige training met topresultaat

31 oktober 2022

Afgelopen voorjaar gestart met de duo training vanuit een situatie waarin ik mentaal en fysiek niet fit was en ook heel wat kilo’s te zwaar. De combinatie van een motiverende en vakkundige training, gezond eten en meer bewegen (wandelen en fietsen) heeft me gebracht waar ik nu na ruim een half jaar sta. Mentaal weer lekker in mijn vel, bijna geen rugklachten meer vanwege goede ‘core’ trainingen en last but not least ben ik ruim 25 kilo afgevallen.

Naast de trainingen zijn ook de evaluatiemomenten en de korte gesprekjes tussendoor motiverend om door te gaan en relativerend. Als het een dag of een week even niet lukt gaan we morgen of volgende week weer met frisse moed verder. Kortom: heel tevreden en een aanrader!

Arjan Lindhout