Lifestyle Coaching

Verander je leven in positieve zin

Bij Fit4Life Coaching zijn we gefocust op duurzame gedragsverandering. Geen ‘Quick Fix’ dieet dat je een tijdje volgt om vervolgens weer volledig terug te vallen in je oude gewoontes. Daar heb je namelijk niets aan! Wij geloven in de kracht van autonomie. Neem de regie over je eigen leefstijl en ga voor duurzaam resultaat.

Initiatiefnemer Victor de Vries is er om je te ondersteunen in het maken van de juiste keuzes. Fit4Life Coaching helpt je om zelf de verantwoordelijkheid hiervoor te dragen. Stapje voor stapje zul je steeds meer gezondere keuzes maken die bijdragen aan jouw persoonlijke doel. Door deze aanpak zal het implementeren van nieuwe gewoontes in je leven steeds gemakkelijker gaan. Tot het punt dat je er niet meer over na hoeft te denken. Dat is pas duurzame gezondheid! De resultaten volgen vanzelf wanneer je een gezonde mindset hebt. Op deze wijze heb je niet eens het idee dat je aan het ‘diëten’ bent. Je fysieke én mentale gezondheid worden het resultaat van een beter leven.

Zet de eerste stap

Wil jij een gezondere leefstijl, maar lukt het je niet alleen? Fit4Life Coaching is jouw steuntje in de rug. Tijdens het Lifestyle Coaching traject gaan we drie maanden aan de slag om jou nieuwe, gezonde gewoontes aan te leren. Met als hoofdfocus voeding en beweging. Daarnaast kijken we ook naar een stukje slaap en stress. Dit zijn factoren die een ontzettend belangrijke rol spelen in het behalen van je gezondheidsdoelen. In overleg wordt gekozen voor Lifestyle Coaching die geheel op maat is. In de praktijk heb je de keuze tussen één keer per maand, of twee keer per maand. 
De Lifestyle Coaching pakketten zien er als volgt uit:

Een uitgebreide intake
Één of twee vervolg afspraken per maand (30 minuten per afspraak)
Gestructureerde weeg-momenten om je progressie bij te houden
Persoonlijk voedingsplan en trainingsprogramma
Gefocust op duurzame gedragsverandering voor langdurig resultaat
Toegang tot de Fit 4 Life Coaching App
Intake inplannen
Dit zijn ze dan

De tarieven

Lifestyle Coaching
1 keer p/m

Tarief: € 45 euro per maand.
Ontvang € 5 euro korting per maand in combinatie met een personal training abonnement.

Intake inplannen

Lifestyle Coaching
2 keer p/m

Tarief: €90 euro per maand.
Ontvang €5 euro korting per maand in combinatie met een personal training abonnement.

Intake inplannen
Reviews

Wat vertellen klanten over ons?

Meer reviews

Vakkundige training met topresultaat

Rated 5 out of 5
31 oktober 2022

Afgelopen voorjaar gestart met de duo training vanuit een situatie waarin ik mentaal en fysiek niet fit was en ook heel wat kilo’s te zwaar. De combinatie van een motiverende en vakkundige training, gezond eten en meer bewegen (wandelen en fietsen) heeft me gebracht waar ik nu na ruim een half jaar sta. Mentaal weer lekker in mijn vel, bijna geen rugklachten meer vanwege goede ‘core’ trainingen en last but not least ben ik ruim 25 kilo afgevallen.

Naast de trainingen zijn ook de evaluatiemomenten en de korte gesprekjes tussendoor motiverend om door te gaan en relativerend. Als het een dag of een week even niet lukt gaan we morgen of volgende week weer met frisse moed verder. Kortom: heel tevreden en een aanrader!

Arjan Lindhout