Online Coaching

Fitness in de buurt was nog nooit zo dichtbij

Heb je een druk leven en is er ’s avonds niet veel tijd meer om te sporten? Ben je door alle gebeurtenissen in je leven futloos en moe in de avonduren? Wil je hier verandering in brengen zonder dagelijks op een neer te rijden voor fitness in Zierikzee? Fit4Life Coaching heeft de oplossing voor jou klaar liggen!

Met online coaching zorgt je personal trainer dat je fysiek fitter en gezonder wordt. Je kunt online aan de slag met krachttraining en andere oefeningen. Voor nét dat beetje extra sturing zorgt Fit4Life Coaching voor Online Coaching. Je kunt gewoon zelfstandig aan de slag met het op maat gemaakte voedingsschema en trainingsschema dat je personal trainer voor je samenstelde. Tijdens het traject zorgen wekelijkse evaluaties er voor dat je gemotiveerd blijft en je doelen behaalt. Deze evaluaties kunnen plaatsvinden via WhatsApp, videobellen of gewoon via email. Zo eenvoudig kan trainen zijn! Je personal trainer houdt alles in de gaten en maakt zonodig aanpassingen aan je schema. Op die manier wordt je vooruitgang gewaarborgd en heb je altijd een stok achter de deur.

Een uitgebreid pakket

Kies voor Online Coaching bij Fit4Life Coaching en profiteer van een uitgebreid pakket en persoonlijke aandacht zonder hiervoor altijd de deur uit te moeten. Het Online Coaching pakket van Fit4Life Coaching is uitermate geschikt voor mensen met een druk schema en weinig tijd. Zo kun je eenvoudig sporten in de sportschool wanneer het jou uitkomt, maar kun je zo af en toe ook thuis aan de slag.

Het Online Coaching pakket is verkrijgbaar voor € 75,- euro per maand en bestaat uit:

Een uitgebreide intake
Persoonlijk voedings- en trainingsschema op maat
Geschikt voor de ervaren sporter, maar ook voor beginners
dit krijg je in dit pakket
Toegang tot de Fit4Life Coaching App
Intake inplannen
Reviews

Wat vertellen klanten over ons?

Meer reviews

Vakkundige training met topresultaat

Rated 5 out of 5
31 oktober 2022

Afgelopen voorjaar gestart met de duo training vanuit een situatie waarin ik mentaal en fysiek niet fit was en ook heel wat kilo’s te zwaar. De combinatie van een motiverende en vakkundige training, gezond eten en meer bewegen (wandelen en fietsen) heeft me gebracht waar ik nu na ruim een half jaar sta. Mentaal weer lekker in mijn vel, bijna geen rugklachten meer vanwege goede ‘core’ trainingen en last but not least ben ik ruim 25 kilo afgevallen.

Naast de trainingen zijn ook de evaluatiemomenten en de korte gesprekjes tussendoor motiverend om door te gaan en relativerend. Als het een dag of een week even niet lukt gaan we morgen of volgende week weer met frisse moed verder. Kortom: heel tevreden en een aanrader!

Arjan Lindhout