De Personal en Duo Training Combo

Het combinatie pakket
voor jou op maat

Wil je graag een Duo Training, maar wil je ook één op één begeleid worden? Je kunt Personal Training ook combineren met Duo Training. Soms komt het niet uit om altijd met je sportbuddy te trainen of misschien heb je toch wat meer persoonlijke aandacht nodig. Mogelijk is de Personal en Duo training Combo dan wat voor jou. Sporten bij Fit4Life Coaching gebeurt altijd in een prettige omgeving. Zo sport je altijd in een luxe en mooie privé trainingsruimte met je persoonlijke coach.

Je kunt kiezen om één, twee of drie keer per week te trainen met een personal trainer. Een training duurt 60 minuten. Een abonnement sluit je af voor minimaal 6 maanden. Je krijgt hierbij:

Persoonlijke begeleiding voor twee personen
Persoonlijk trainingsschema
Handige coaching app met oefeningen voor thuis

* Prijs op aanvraag.

Intake inplannen
Reviews

Wat vertellen klanten over ons?

Meer reviews

Aanrader!

Rated 5 out of 5
9 december 2021

Ik heb 3 maanden lifestyle coaching gehad. Door Victor ben ik veel bewuster geworden van wat ik eet en hoeveel. Ik kwam er ook achter dat ik eigenlijk veelte weinig bewoog. Victor is erg behulpzaam en begripvol ook geeft hij hele goeie tips. Ik ben nu in 3 maanden tijd 10 cm van mijn buikomtrek verloren! Dit is mij nog nooit alleen gelukt of met behulp van een diëtiste.

Lisa