De Personal en Duo Training Combo

Het combinatie pakket
voor jou op maat

Wil je graag een Duo Training, maar wil je ook één op één begeleid worden? Je kunt Personal Training ook combineren met Duo Training. Soms komt het niet uit om altijd met je sportbuddy te trainen of misschien heb je toch wat meer persoonlijke aandacht nodig. Mogelijk is de Personal en Duo training Combo dan wat voor jou. Sporten bij Fit4Life Coaching gebeurt altijd in een prettige omgeving. Zo sport je altijd in een luxe en mooie privé trainingsruimte met je persoonlijke coach.

Je kunt kiezen om één, twee of drie keer per week te trainen met een personal trainer. Een training duurt 60 minuten. Een abonnement sluit je af voor minimaal 6 maanden. Je krijgt hierbij:

Persoonlijke begeleiding voor twee personen
Persoonlijk trainingsschema
Handige coaching app met oefeningen voor thuis

* Prijs op aanvraag.

Intake inplannen
Reviews

Wat vertellen klanten over ons?

Meer reviews

Super tevreden 🙌🏻

Rated 5 out of 5
26 november 2021

Van altijd een excuus zoeken om niet te hoeven sporten naar inmiddels 3x per week personal training bij Fit4Life Coaching. En dan ook nog balen als er een training niet door kan gaan… Ik herken mezelf niet meer terug haha. Dankzij Victor’s persoonlijke en professionele begeleiding heb ik eindelijk een manier gevonden die voor mij werkt. Ik ga nooit met tegenzin naar een training, en – nog veel belangrijker – ik merk dat ik gedurende de dag veel meer energie heb en dat mijn conditie vooruit gaat. Super fijn. Wat mij betreft de investering dubbel en dwars waard.

Anne-Monique