De Personal en Duo Training Combo

Het combinatie pakket
voor jou op maat

Wil je graag een Duo Training, maar wil je ook één op één begeleid worden? Je kunt Personal Training ook combineren met Duo Training. Soms komt het niet uit om altijd met je sportbuddy te trainen of misschien heb je toch wat meer persoonlijke aandacht nodig. Mogelijk is de Personal en Duo training Combo dan wat voor jou. Sporten bij Fit4Life Coaching gebeurt altijd in een prettige omgeving. Zo sport je altijd in een luxe en mooie privé trainingsruimte met je persoonlijke coach.

Je kunt kiezen om één, twee of drie keer per week te trainen met een personal trainer. Een training duurt 60 minuten. Een abonnement sluit je af voor minimaal 6 maanden. Je krijgt hierbij:

Persoonlijke begeleiding voor twee personen
Persoonlijk trainingsschema
Handige coaching app met oefeningen voor thuis

* Prijs op aanvraag.

Intake inplannen
Reviews

Wat vertellen klanten over ons?

Meer reviews

Vakkundige training met topresultaat

Rated 5 out of 5
31 oktober 2022

Afgelopen voorjaar gestart met de duo training vanuit een situatie waarin ik mentaal en fysiek niet fit was en ook heel wat kilo’s te zwaar. De combinatie van een motiverende en vakkundige training, gezond eten en meer bewegen (wandelen en fietsen) heeft me gebracht waar ik nu na ruim een half jaar sta. Mentaal weer lekker in mijn vel, bijna geen rugklachten meer vanwege goede ‘core’ trainingen en last but not least ben ik ruim 25 kilo afgevallen.

Naast de trainingen zijn ook de evaluatiemomenten en de korte gesprekjes tussendoor motiverend om door te gaan en relativerend. Als het een dag of een week even niet lukt gaan we morgen of volgende week weer met frisse moed verder. Kortom: heel tevreden en een aanrader!

Arjan Lindhout