Personal Small-Group Training

Persoonlijke aandacht in een kleine groep

Tijdens de Personal Small-Group trainingen train je in een groepje van drie tot maximaal zes personen. Op deze manier krijg je nog steeds de persoonlijke aandacht die je bij personal training verwacht voor een fractie van de prijs. Daarnaast ervaar je ook nog de gezelligheid van het trainen in groepsverband en kun je elkaar motiveren en steunen.

De inhoud van deze trainingen zijn gefocust op kracht, conditie en stabiliteit. Daarnaast wordt er ook flink gewerkt aan de vetverbranding. Profiteer optimaal van scherpe prijzen voor een trainingsschema op maat.

Persoonlijke aandacht
Trainen in kleine groepjes
Voordeliger dan personal training
Toegang tot zowel Small-group training als Small-group boks-lessen
Combineren met een personal training abonnement is mogelijk.
Sport 1 tot 3 keer per week

Tarieven vanaf

€67,- per maand
Intake inplannen
Reviews

Wat vertellen klanten over ons?

Meer reviews

Coaching met 100% resultaat

22 september 2023

zo’n 7 maanden geleden kwam ik met Fit4life in contact omdat ik bepaalde doelen had, dit heb ik met Victor overlegd en gingen we samen aan de slag om het doel te behalen, in 7 maanden tijd ben ik met doel om aan te komen in spiermassa en gewicht van 76 naar 81 kilo gegaan, mede door het strakke training en voedingsschema is mijn doel behaald en daar ben ik Fit4life erg dankbaar voor, ook tussentijdse metingen en adviezen van Victor gaven mij extra motivatie om door te knallen! al met al zeker de 5 sterren waard en zal ik dit zeker mensen met een doel aanraden!

Martijn Padmos