Personal training

Met een personal trainer in Zierikzee sta je sterk

Bij Fit4Life Coaching staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij bieden en ontwikkelen doelgerichte trainingen die perfect passen bij ieder individu. Elke fitness oefening die je doet heeft een goede reden. Personal training in Zierikzee geeft je het lichaam dat je altijd wilde, door je te begeleiden en ondersteunen op professionele wijze. Simpelweg oefeningen doen om calorieën te verbranden is zinloos. Samen gaan we er voor zorgen dat je beter leert bewegen, sterker wordt en een betere conditie krijgt. Sporten bij Fit4Life Coaching gebeurt altijd in een prettige omgeving. Zo sport je altijd in een luxe en mooie privé trainingsruimte met je persoonlijke coach.

Uitgebreide intake
Uitgebreide fitness assessment
Persoonlijk trainingsschema
Persoonlijke begeleiding

Slimmer bewegen

Tijdens deze training gebruiken we functionele oefeningen. Bewegingen die aansluiten bij het dagelijks leven. Denk hierbij aan tillen, duwen, trekken, springen, gooien, etcetera. Bij Fit4Life Coaching maken we gebruik van losse gewichten, het eigen lichaamsgewicht en kleinere materialen, zoals touwen en ballen. Omdat ieder individu anders is vindt er bij de start van een traject een uitgebreide fitness assessment plaats. Tijdens deze intake kijken we naar jouw kwaliteit van bewegen en naar je kracht. Op deze manier kan een gericht plan worden gemaakt en is er de mogelijkheid om je vooruitgang te waarborgen. Personal training van het hoogste niveau, volledig op maat en gepersonaliseerd. Samen gaan we regelrecht op een betere gezondheid af. Met personal training train je één op één met jouw persoonlijke trainer. Zo haal je altijd het beste uit je training en blijf je scherp.

Plan een fitness assessment

Samen maken we tijdens de eerder genoemde fitness assessment een plan van aanpak. Fit4Life Coaching zorgt voor een persoonlijk trainingsschema, persoonlijke begeleiding en een handige coaching app, waarmee je thuis oefeningen kunt blijven doen. Tijdens je intake wordt in overleg besloten hoe vaak we gaan trainen. In sommige gevallen is één wekelijkse trainingssessie voldoende. In andere situaties is het effectiever om te starten met twee keer trainen per week, of zelfs drie keer per week. Je personal trainer is er klaar voor. Plan je fitness assessment vandaag nog en verander je leven op positieve wijze!

Intake inplannen
Dit zijn ze dan

De tarieven

Één wekelijkse training€ 210,- per maand

Intake inplannen

Twee wekelijkse trainingen€ 400,- per maand

(bespaar €20,- per maand)

Intake inplannen

Drie wekelijkse trainingen€ 600,- per maand

(bespaar €40,- per maand)

Intake inplannen
Reviews

Wat vertellen klanten over ons?

Meer reviews

Super tevreden 🙌🏻

Rated 5 out of 5
26 november 2021

Van altijd een excuus zoeken om niet te hoeven sporten naar inmiddels 3x per week personal training bij Fit4Life Coaching. En dan ook nog balen als er een training niet door kan gaan… Ik herken mezelf niet meer terug haha. Dankzij Victor’s persoonlijke en professionele begeleiding heb ik eindelijk een manier gevonden die voor mij werkt. Ik ga nooit met tegenzin naar een training, en – nog veel belangrijker – ik merk dat ik gedurende de dag veel meer energie heb en dat mijn conditie vooruit gaat. Super fijn. Wat mij betreft de investering dubbel en dwars waard.

Anne-Monique