Personal training (30 min)

De beste keuze voor resultaat, tijd en prijs

Wil je graag Personal training, maar heb je weinig tijd of is 60 min trainen voor jou te prijzig.  Je kunt Ook kiezen voor 30 min personal training. Met de juiste Personal trainer kan je in half uur geweldig resultaat halen. Bij een Personal training 30 minuten sessie, kom jij zelf 10 minuten eerder om alvast op te warmen, zodat wij samen echt 30 minuten aan her werk kunnen. Zo kunnen wij garanderen dat jij een volledige training krijgt, maar dan in een korterte tijd en voor een scherpere prijs. Sporten bij Fit4Life Coaching gebeurt altijd in een prettige omgeving. Zo sport je altijd in een luxe en mooie privé trainingsruimte met je persoonlijke coach.

Je kunt kiezen om één, twee of drie keer per week te trainen met een personal trainer. Een training duurt 30 minuten, maar je bent altijd 10 minuten van te voren aanwezig om zelfstandig op te warmen. Je krijgt hierbij:

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijk trainingsschema
Handige coaching app met oefeningen voor thuis
Sport 1 tot 3 keer per week

Tarieven vanaf

€119,- per maand
Intake inplannen
Reviews

Wat vertellen klanten over ons?

Meer reviews

Aanrader!

9 december 2021

Ik heb 3 maanden lifestyle coaching gehad. Door Victor ben ik veel bewuster geworden van wat ik eet en hoeveel. Ik kwam er ook achter dat ik eigenlijk veelte weinig bewoog. Victor is erg behulpzaam en begripvol ook geeft hij hele goeie tips. Ik ben nu in 3 maanden tijd 10 cm van mijn buikomtrek verloren! Dit is mij nog nooit alleen gelukt of met behulp van een diëtiste.

Lisa