Kennismaken

Fit voor het leven

Initiatiefnemer en oprichter Victor de Vries kan putten uit een zee van ervaring en kennis. De personal trainer en lifestyle coach werd vóór de oprichting van Fit4Life Coaching opgeleid bij CIOS Goes tot Leefstijl Coach en Gewichtsconsulent. Daarnaast behaalde hij zijn Fitness A én Fitness B. Victor combineert zijn ervaring, opgedane kennis en oeverloze passie met een positieve uitstraling en sterk ontwikkelde sociale vaardigheden.

Juist door zijn toegankelijke persoonlijkheid is Victor in staat het vertrouwen te winnen van iedere sporter met een doel. Door samen te werken zijn deze doelen niet alleen te behalen, maar worden zelfs voorbij gestreefd! Fit4Life Coaching heeft dan ook als doel om zoveel mogelijk mensen fit te maken. Niet voor een weekje… Maar voor het leven!

De voordelen

Wat maakt ons onderscheidend

Kleinschalig

Geen grote kantoren of antwoord apparaten

Actief betrokken

Actief en betrokken, er word goed met je meegedacht

Persoonlijk

Altijd persoonlijk contact met je coach

Eigen locatie

Je kunt terecht op 1 vaste locatie in Zierikzee

Reviews

Wat vertellen klanten over ons?

Meer reviews

Aanrader!

Rated 5 out of 5
9 december 2021

Ik heb 3 maanden lifestyle coaching gehad. Door Victor ben ik veel bewuster geworden van wat ik eet en hoeveel. Ik kwam er ook achter dat ik eigenlijk veelte weinig bewoog. Victor is erg behulpzaam en begripvol ook geeft hij hele goeie tips. Ik ben nu in 3 maanden tijd 10 cm van mijn buikomtrek verloren! Dit is mij nog nooit alleen gelukt of met behulp van een diëtiste.

Lisa
Hart in Zierikzee

Een prachtige locatie in Zierikzee

Fit4Life Coaching werkt vanuit een gemakkelijk te bereiken locatie in het hart van Zierikzee. Het toepasselijk genaamde gezondheidscentrum waar wij zijn gevestigd heet dan ook ‘Hart van Zierikzee’ en biedt top faciliteiten, een positieve sfeer en voldoende parkeerplaatsen. Naast een praktijk en luxe fitnessruimte beschikt het pand over uitstekend verzorgd sanitair, comfortabele kleedkamers en klimaatbeheersing. Sporten bij Fit4Life Coaching gebeurt dus altijd in een prettige omgeving. Of je nu hebt gekozen voor Online Coaching en lekker in het comfort van je eigen woning sport, of heerlijk met je Personal Coach in het Hart van Zierikzee komt bewegen.