Aanrader!

9 december 2021

Ik heb 3 maanden lifestyle coaching gehad. Door Victor ben ik veel bewuster geworden van wat ik eet en hoeveel. Ik kwam er ook achter dat ik eigenlijk veelte weinig bewoog. Victor is erg behulpzaam en begripvol ook geeft hij hele goeie tips. Ik ben nu in 3 maanden tijd 10 cm van mijn buikomtrek verloren! Dit is mij nog nooit alleen gelukt of met behulp van een diëtiste.

Lisa

Super tevreden 🙌🏻

26 november 2021

Van altijd een excuus zoeken om niet te hoeven sporten naar inmiddels 3x per week personal training bij Fit4Life Coaching. En dan ook nog balen als er een training niet door kan gaan… Ik herken mezelf niet meer terug haha. Dankzij Victor’s persoonlijke en professionele begeleiding heb ik eindelijk een manier gevonden die voor mij werkt. Ik ga nooit met tegenzin naar een training, en – nog veel belangrijker – ik merk dat ik gedurende de dag veel meer energie heb en dat mijn conditie vooruit gaat. Super fijn. Wat mij betreft de investering dubbel en dwars waard.

Anne-Monique

Coaching met 100% resultaat

22 september 2023

zo’n 7 maanden geleden kwam ik met Fit4life in contact omdat ik bepaalde doelen had, dit heb ik met Victor overlegd en gingen we samen aan de slag om het doel te behalen, in 7 maanden tijd ben ik met doel om aan te komen in spiermassa en gewicht van 76 naar 81 kilo gegaan, mede door het strakke training en voedingsschema is mijn doel behaald en daar ben ik Fit4life erg dankbaar voor, ook tussentijdse metingen en adviezen van Victor gaven mij extra motivatie om door te knallen! al met al zeker de 5 sterren waard en zal ik dit zeker mensen met een doel aanraden!

Martijn Padmos

Vakkundige training met topresultaat

31 oktober 2022

Afgelopen voorjaar gestart met de duo training vanuit een situatie waarin ik mentaal en fysiek niet fit was en ook heel wat kilo’s te zwaar. De combinatie van een motiverende en vakkundige training, gezond eten en meer bewegen (wandelen en fietsen) heeft me gebracht waar ik nu na ruim een half jaar sta. Mentaal weer lekker in mijn vel, bijna geen rugklachten meer vanwege goede ‘core’ trainingen en last but not least ben ik ruim 25 kilo afgevallen.

Naast de trainingen zijn ook de evaluatiemomenten en de korte gesprekjes tussendoor motiverend om door te gaan en relativerend. Als het een dag of een week even niet lukt gaan we morgen of volgende week weer met frisse moed verder. Kortom: heel tevreden en een aanrader!

Arjan Lindhout

Leuk en motiverend!

6 juli 2022

Fit4Life is een professionele, leuke en motiverende plek om te sporten. Voor ieder wat wils met verschillende opties, er wordt rekening gehouden met ieders eventuele beperkingen en doelen, en de ruimte is top en fijn centraal gelegen. Een aanrader!

Laura

Deskundige coach

19 mei 2022

Van Victor passende oefeningen gekregen om voorzichtig rondom schouder en knie blessures te trainen. Inmiddels kan ik zeggen dat ik weer in mijn kracht zit, 5 kg spiermassa erbij heb en blessure vrij! Nu tijd voor nieuwe doelstellingen

Barry

Personal small-group training

19 mei 2022

Ik sport nu al een maand of 9 bij fit4life en voel me fitter als ooit.

Elke les is anders, veel afwisseling dus. Victor kijkt echt naar wat je kan en hoe je kan groeien. Door met andere samen te sporten, wordt het sporten nog leuker. Ik ga nooit met tegenzin naar de groepsles.

Daarnaast voel ik me zowel lichamelijk als mentaal een stuk sterker en zekerder. Ik kan het iedereen aanraden. Gewoon doen!

Suzan

Doel behaald

30 november 2021

Na een aantal maanden coaching en verschillende trainingen. Veel progressie gemaakt en voel me weer helemaal fit. Bedankt Vic!

Guus

Eerlijk, realistisch en een expert in zijn vak

19 augustus 2021

Al zo’n twee jaar heb ik met regelmaat een afspraak met Victor. Ondanks de pieken en dalen blijft Victor eerlijk en realistisch kijken hoe hij mij er doorheen kan helpen. Daarnaast is het fijn dat Victor weet waar hij over praat. Hij is wat dat betreft een expert in zijn vak! Ga zo door!

Davey van den Hummel

Super!

6 augustus 2021

Victor is een topper!

Fijne coach die alles goed en duidelijk uitlegt. Hij heeft niet alleen verstand van het trainen maar ook voor het maken van een voedingsschema ben je hier op het juiste adres. Zeker een aanrader! Bedankt!

Boy