Top

Rated 5 out of 5
6 augustus 2021

Victor is een professionele PT die dingen serieus aanpakt. Het is voor mij een stok achter de deur en zijn training helpt mij mijn doelen te behalen en de juiste techniek gecontroleerd uit te voeren. Buitenom dat geeft hij me ook goede lifestyle en voedingstips mee. Het rustige karakter van Victor en de goede uitleg zijn ook een plus. Echt een aanrader dus!

Rens Heijboer

Uitstekende coach met veel kennis van voeding en sport

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Niet alleen was het regelmatige contact een stok achter de deur, ik wilde niet alleen aan mijzelf bewijzen dat ik het kon maar ook aan Victor. Maar daarnaast wist hij verbazend veel van voeding en sport zoals je van een goede coach verwacht. Ik raad hem zeer zeker aan! Nogmaals bedankt maat!

Rik van der Werf

Voedingsplan

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Victor heeft er voor gezorgd dat ik mijzelf meer accepteer en positiever over mijzelf denk. Ik weet nu beter hoe ik mijn voeding in over de dag heen kan in delen en dat je niet gelijk slecht hoeft te voelen als je eens iets anders eet. Door sporten voel ik mij sterker, fitter en vrolijker.

Linda

Stok achter de deur.

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Victor helpt je met een stok achter de deur. Evalueert je week en geeft tips, en motiveert je om de volgende dag er weer voor te gaan

Dennis

Resultaat gegarandeerd

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Dankzij Fit4Life ben ik 10 kilo afgevallen op een normale en vooral haalbare manier. Je krijgt goede begeleiding met gegarandeerd resultaat. Niet alleen in kilo’s maar ook voor een betere levensstijl.

Swen Blikman

Precies op maat

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Ik ervaar Fit4life coaching als heel goed en precies op maat.

Ik ben nu al een aantal jaar lid en ik zou niet zonder de hulp, aansturing en de apps het zelfde kunnen presteren.

Wanneer je vragen hebt m.b.t. voeding of bepaalde oefeningen krijg je snel en duidelijk antwoord.

Rondom corona en het sluiten van de sportscholen hielp Fit4life coaching mij om te blijven bewegen en mijn voeding strak te houden om niet te veel te verliezen…

Eetschema en trainingschema zijn op maat en wanneer je aanvulling hebt of graag iets anders wilt wordt dit netjes aangepast!

Kortom: goed, snel, precies op maat.

Ik raad dit iedereen aan die graag wat wil doen… maar geen idee heeft waar te beginnen!!

Rik Smit

Coach

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Zou Victor zeker aanbevelen als

Coach

Daphne Romer

Zeer professionele oprechte begeleiding

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Om als beginnende of ervaren sporter de lat hoger te leggen, is Victor de perfect aangewezen persoon. Goed bezig!

Berend

Top kwaliteit

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Victor weet zijn kennis en kwaliteiten zeer goed toe te passen in de trainingen en begeleidingen. In zijn nieuwe studio zal dit nog beter tot zijn recht komen.

Thomas

Prima opweg geholpen

Rated 5 out of 5
19 juni 2021

Ik kan Victor zeker aanraden bij mensen die concrete plannen hebben of dit nu is met het aankomen, afvallen of opbouwen van spiermassa. Hij is actief aanwezig en begeleid je goed van begin tot eind. Ook voor vragen kun je snel bij hem terecht en geeft hij goede adviezen en tips.

Jordi